Kennisagenda Autisme – vul de vragenlijst in

mei 8, 2019

Welke thema’s of onderwerpen vind jij belangrijk voor toekomst onderzoek en/of kennisontwikkeling op het gebied van autisme? Welke drie thema’s hebben daarbij voor jou de meeste prioriteit?

Vanuit de academische werkplaats autisme (AWA) is een onderzoek gestart: ‘Kennisagenda Autisme’. Een kennisagenda is een prioriteitenlijst voor onderzoek/kennisontwikkeling op het gebied van autisme. Dit onderzoek is een vervolg op het eerder uitgevoerde project ‘Onderzoeksagenda Autisme’ (OZA).

Door mee te doen, kun je invloed uitoefenen op de richting van het autisme-onderzoek van de toekomst. Daardoor kan onderzoek beter aansluiten bij waar mensen echt behoefte aan hebben.

Wil je meedoen? Vul dan de digitale vragenlijst in op
http://tinyurl.com/kennisagenda-autisme (opent in een nieuwe tabblad)
Het invullen duurt ongeveer 20 minuten.

Invullen is mogelijk tot 1 juni 2019.

Verschil met de Onderzoeksagenda Autisme

Heeft u de vragenlijst over de Onderzoeksagenda Autisme ingevuld tijdens de NAR-enquête 2018? Dan herkent u misschien het centrale thema. Dat klopt, het gaat nog steeds om het opstellen van een onderzoeks- of kennisagenda.

Het verschil met het vorige project is dat nu iedereen de vragenlijst in kan vullen. Dus ook partners, andere familieleden, hulpverleners, beleidsmakers etc.. Met uw deelname zorgt u dat uw stem (nog steeds) gehoord wordt.

Het tweede verschil is dat we nu gaan prioriteren. Dat wil zeggen dat we willen weten hoe de verschillende thema’s scoren ten opzichte van elkaar. Ook willen we uw persoonlijke top-3 weten.

Meer informatie

Meer informatie vind je in de informatiebrief (waaronder meest gestelde vragen) en  handleiding (invulinstructie) voor het invullen van de vragenlijst. Handig voor mensen met een sterk oog voor detail, en voor iedereen die de uitleg die bij de vragenlijst staat te summier vindt.

Social media

Twitter mee met #AutismeAgenda en #autismprioritiesNL

Ken jij iemand anders die autisme heeft of betrokken is bij (iemand met) autisme? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Naar de inhoud springen